Jemně kořeněný hermelínek
Recepty, SýrySuroviny
- malý hermelín
- zarovnanou lžičku nasekané petrželky
- 1/3 lžičky sušeného česneku
- 1/3 lžičky nasekaného tymiánu
- 1 rovná lžička sypké papriky
- 50 g cibule nasekané na jemno
- špetička soli
- pepř podle chuti
- olivový olej
Postup Jemně kořeněný hermelínek
Postup přípravy receptu
-
Smícháme vše dohromady, aby šlo směsí sýr potírat a zůstávala na něm.(Dobře se bude pracovat s nějakou miskou, do které sýr se směsí vložíme).
Připravíme si pánev, (pokud možno steakovou), do které dáme taktéž trochu oleje. Do grilu lít olej nebudeme. Zahřejeme na maximální stupeň sporáku, (varné desky) a dáme opékat sýr. (Při použití čerstvé cibule se nebojte, že sýr v místě s cibulí černá).
Opékáme, dokud sýr nezměkne, ale nezačne vytékat. Rozhodně alespoň jednou otočíme!