Jemná sekaná z domácí pekárny
Recepty, Mleté masoSuroviny
- 600 g mletého masa (já měla plecko)
- 1 malá cibule
- 1 střední cibule
- 4 stroužky česneku
- pepř
- 2 rohlíky
- mléko
- sůl
- 2 vejce
- kmín
- majoránka
- plnotučná hořčice
- kečup
- olej nebo sádlo
Postup Jemná sekaná z domácí pekárny
Postup přípravy receptu
-
Do pekárny dáme maso, vajíčka, sůl, kmín, pepř, majoránku, česnek namačkaný, lžíci plnotučné hořčice, lžíci kečupu, 2 rohlíky namočené v mléce a vymačkané a malou cibuli pokrájenou nadrobno.
Na pánev si dáme olej a na něm osmažíme větší cibuli nakrájenou nadrobno do hněda. To dáme i s olejem také do pekárny.
Zapneme program nudlové těsto nebo jiný a mícháme 20 minut. Potom vyjmeme háky, nastavíme program pečení a pečeme 1,5 hod. dozlatova.