Jehněčí žlázy

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

4 jehněčí žlázy
1 cibule
olej
1/2 papriky
1 rajče
2 PL sterilovaných žampiónů
1 PL rajčatového protlaku
mletý bílý pepř
sůl
mléko

Postup přípravy receptu

  1. Žľazy umyjeme, narežeme na plátky, vložíme do misky a zalejeme mliekom. Dáme na 12 hodín do chladu.

  2. Potom plátky vyberieme a prepláchneme vodou.

  3. Na oleji speníme narezanú cibuľu, vložíme plátky žliaz, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme 10 minút.

  4. Potom vložíme na rezance narezanú papriku, na kocky nakrájanú paradajku, šampiňóny a pretlak, podľa potreby podlejeme horúcou vodou a podusíme ešte 10 minút. Podávame s ryžou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!