Jehněčí žebírka v kyselém zelí
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 1 kg jehněčích žebírek
- 1 cibule
- 1 lžíce mleté papriky
- 3 rajčata
- 2 papriky
- 400 g kyselého zelí
- 3 stroužky česneku
- 2 snítky tymiánu
- sůl
- olej
Postup Jehněčí žebírka v kyselém zelí
Postup přípravy receptu
-
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku. Vložíme rebrá, posypeme ich nakrájaným cesnakom, vložíme tymián, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.
Potom pridáme narezané paradajky, papriky a kyslú kapustu aj so šťavou. Dusíme, kým mäso nie je mäkké.
Ešte z horúcich rebierok vytiahneme kosti.
Podávame s chlebom.