Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 6 ks Jehněčí kotlety T-bone steak
- čerstvý(nebo mražené)špenát
- 1 stroužek česneku
- brambory
- olivový olej
- čerstvý(sušený)timián
- rozmarýn
- sůl
- pepř
Postup Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem
Postup přípravy receptu
-
Steaky omyjeme, vložíme do mísy spolu s olivovým olejem, rozmarýnem solí, pepřem a necháme cca hodinu marinovat.
Mezi tím si dáme vařit na kolečka nakrájené brambory.
Až budou brambory uvařené, scedíme je a orestujem na pánvi spolu s tymiánem a olivovým olejem dozlatova. Špenát spaříme vařící vodou a scedíme.
Česnek nakrájíme na drobno(můžeme i prolisovat) a na másle krátce osmahnem, ať pustí vůni, přidáme špenát a krátce orestujem. T-bone děláme dohněda zprudka po obou stranách.
Podáváme na špenátu kladený T-bone..