Jehněčí pekáč s bylinkami
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 2 plátky jehněčího masa
- 2 cibule
- 2 stroužky česneku
- 4 brambory
- 2 větvičky saturejky
- 2 větvičky tymiánu,
- kmín
- sůl
Postup Jehněčí pekáč s bylinkami
Postup přípravy receptu
-
Do olejom vymasteného pekáčika uložíme kolieska cibule. Na ne položíme plátky mäsa, osolíme.
Na každý plátok mäsa dáme na plátky narezaný strúčik cesnaku, vetvičku tymiýnu a vetvičku saturejky.
Na takto upravené mäso rozložíme na plátky nakrájané zemiaky, posypeme ich rascou, pokvapkáme olejom a osolíme.
Zakryté pečieme v rúre na 200°C asi hodinku. Potom odkryjeme a zapečieme.