Jednoduchý tatarák z hub
Recepty, HoubySuroviny
- 500 g hub
- 2 žloutky
- sůl a pepř
- 3 lžíce oleje
- 1 lžíce kečupu
- 1 lžíce hořčice
- 120 g rajčatového protlaku
- pečivo a česnek na topinky
Postup Jednoduchý tatarák z hub
Postup přípravy receptu
-
Očištěné houby pokrájíme velmi nadrobno, podusíme na oleji doměkka, osolíme, opepříme, přidáme žloutky a mícháme do zhoustnutí. Houbovou směs necháme vychladnout, do vychladlé přidáme kečup a hořčici, podle potřeby dosolíme a případně připepříme.
Chleba opečeme na oleji nebo v topinkovači a potřeme česnekem. Navršíme houbovou směs a ozdobíme zeleninou – kolečky rajčete, okurky apod. Podáváme se zeleninovým salátem.