Jarní pomazánka ze dvou druhů ředkví, tvarohu a jarní cibulky

Recepty, Pomazánky

Suroviny

250 g měkkého tvarohu
4 červené ředkvičky
1/4 velké bílé ředkve
šťáva z citronu
2 PL zakysané smetany
1 tavený smetanový sýr
sůl podle potřeby
nadrobno pokrájená jarní cibulka
Na dozdobení:
sušená rajčata
nať z jarní cibulky

Postup přípravy receptu

  1. Omyté ředkvičky a bílou ředkev nakrájíme (nebo nahrubo nastrouháme), přidáme měkký tvaroh, zakysanou smetanu, jemný smetanový sýr, sůl a pokrájenou jarní cibulku.

  2. Promícháme. Dozdobíme sušenými pokrájenými rajčaty, bylinkami a citronem. Podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!