Čertovské špekáčky na leču

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

Zeleninové lečo Znojmia 670 g
300 g žampiony bílé
400 g čertovské špekáčky
300 g maďarský točený salám
2 dl kečup Heinz
2 dl polotmavé pivo Démon - polotmavý speciál

Postup přípravy receptu

  1. Do vysoké mísy Remosky vylijeme ze sklenice lečo.

  2. Na něj naskládáme nakrájené žampiony.

  3. Pak navrstvíme uzeninu. T

  4. očený salám rozkrojený na poloviny a špekáčky nařezané jako na oheň.

  5. Postříkáme kečupem a nakonec zalijeme pivem.

  6. Pečeme v Remosce.

  7. Občas kontrolujeme a obracíme vrstvy, aby se špekáčky nepřipalovaly.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!