Jablkový křupanec s hroznovým vínem
Recepty, Sladká jídlaSuroviny
- Posýpka:
- 1 hrnek hladké mouky
- 3/4 hrnku cukru
- 1/2 lžičky mleté skořice
- špetka soli
- asi 1,5-2 cm plátek másla
- Ovoce:
- 1 hrnek na malé kostky nanakrájených jablek (nešúpať !)
- 1 hrnek hroznů
- 2 lžice cukru
- 1 lžička škrobu
Postup Jablkový křupanec s hroznovým vínem
Postup přípravy receptu
-
V mise zmiešame všetky ingrediencie, urobíme z nich posýpku.
V inej mise zmiešame všetko ovocie s cukrom a škrobom.
Do 4 vymastených malých zapekacích misiek rozdelíme ovocie. Zasypeme posýpkou.
Pečieme na 180°C dochrumkava. Podávame teplé.