Jablkový křupanec s hroznovým vínem

Recepty, Sladká jídla

Suroviny

Posýpka:
1 hrnek hladké mouky
3/4 hrnku cukru
1/2 lžičky mleté skořice
špetka soli
asi 1,5-2 cm plátek másla
Ovoce:
1 hrnek na malé kostky nanakrájených jablek (nešúpať !)
1 hrnek hroznů
2 lžice cukru
1 lžička škrobu

Postup přípravy receptu

  1. V mise zmiešame všetky ingrediencie, urobíme z nich posýpku.

  2. V inej mise zmiešame všetko ovocie s cukrom a škrobom.

  3. Do 4 vymastených malých zapekacích misiek rozdelíme ovocie. Zasypeme posýpkou.

  4. Pečieme na 180°C dochrumkava. Podávame teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!