Italské ragů
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- olivový olej
- 1 velká cibule
- vepřový bok nebo maso od kosti (lze dát i dohromady)
- 1 krabička pasírovaných rajčat
- 2 čerstvá rajčata
- paprika mletá(koření)
- čerstvá bazalka
- chilli paprička
- pepř
- sůl
Postup Italské ragů
Postup přípravy receptu
-
Do hrnce nalijeme olivový olej cca 0,5 cm, přidáme cibuli.
Až cibule bude lehce do zlata přidáme maso (nakrájené), až se maso zatáhne z každé strany tak osolíme a opepříme, přiklopíme a dusíme 20 minut.
Po-té přidáme pepř, sůl a červenou papriku, necháme pod pokličkou opět dusit.
Po 10-15 minutách přidáme pasírovaná rajčata, bazalku, chili papričku a červenou papriku, dle chuti dosolíme.
Necháme vařit dokud maso nebude měkké, po-té přidáme nakrájená čerstvá rajčata a vaříme dokud se maso nebude rozpadat.
Podáváme s Tortiglioni či domácími těstovinami.