Hlíva zapečená s mozzarellou a gorgonzolou
Recepty, HoubySuroviny
- 1 balení hlívy ústřičné (300g)
- 1 mozzarella
- 100 g gorgonzoly
- 1 jarní cibulka
- 2 stroužky česneku
- čerstvý tymián a petrželka
- olivový olej
- sůl
Postup Hlíva zapečená s mozzarellou a gorgonzolou
Postup přípravy receptu
-
Hlívu osolíme a na olivovém oleji opečeme dohněda, ke konci přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, posekaný česnek a tymián.
Přendáme do zapékací misky, rovnoměrně rozprostřeme, mozzarellu natrháme na kousky a proložíme jí houby. Gorgonzolu rozdrobíme a rozházíme ji. Posypeme posekanou petrželkou a dáme na cca 5 minut pod rozpálený gril, aby se sýry rozpustily. Podáváme s pečivem.