Hermelínový salát s kaki a jablkem

Recepty, Saláty

Suroviny

2 ks sedlčanského Hermelínu (1 ks po 80 g)
1 ks kaki
1 ks jablka
1/2 malé cibule
2 vrchovaté lžíce bílého jogurtu
3 vrchovaté lžíce tatarské omáčky
špetka soli
špetka mletého pepře

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na jemno. Kaki a jablko oloupeme a společně se sýry nakrájíme na malé kostičky.

  2. Vše v míse okořeníme a dobře promícháme s jogurtem a tatarkou, které si množstvím přizpůsobíme dle své potřeby a chuti.

  3. Dáme do lednice vychladit a podáváme s čerstvým pečivem. Vychlazený salát můžeme také navrstvit na nakrájené plátky rohlíků nebo bagety a ozdobit zelenou bylinkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!