Gulášovka rychlejší
Recepty, PolévkySuroviny
- Asi 300 g hovězího masa (měla jsem přední)
- 2 velké brambory
- 1 velká cibule
- 1 paprikový lusk(měla jsem bílý)
- 4 stroužky česneku
- 1 kostka masoxu
- 1 malý rajčatový protlak
- mletá paprika
- pepř
- libeček
- drcený kmín
- majoránka
- hladká mouka
- kus sádla
Postup Gulášovka rychlejší
Postup přípravy receptu
-
Maso si uvaříme vcelku den předem, ne úplně doměkka.
Do hrnce na sádlo dáme nakrájenou cibuli na menší kousky, studené maso si nakrájíme na čtverečky a když je cibulka opečená, přidáme a necháme chvíli osmažit.
Pak nasypeme pepř, mletou papriku, zalijeme vývarem co jsme vařili maso, přidáme masox, rajčatový protlak, kmín a česnek, paprikový lusk, který pokrájíme na malé proužky a necháme vařit.
Později dáme pokrájené brambory na čtverečky jako maso, vhodíme libeček a majoránku, vaříme až brambory změknou a nakonec polévku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a dosolíme.