Gulášovka rychlejší

Recepty, Polévky

Suroviny

Asi 300 g hovězího masa (měla jsem přední)
2 velké brambory
1 velká cibule
1 paprikový lusk(měla jsem bílý)
4 stroužky česneku
1 kostka masoxu
1 malý rajčatový protlak
mletá paprika
pepř
libeček
drcený kmín
majoránka
hladká mouka
kus sádla

Postup přípravy receptu

  1. Maso si uvaříme vcelku den předem, ne úplně doměkka.

  2. Do hrnce na sádlo dáme nakrájenou cibuli na menší kousky, studené maso si nakrájíme na čtverečky a když je cibulka opečená, přidáme a necháme chvíli osmažit.

  3. Pak nasypeme pepř, mletou papriku, zalijeme vývarem co jsme vařili maso, přidáme masox, rajčatový protlak, kmín a česnek, paprikový lusk, který pokrájíme na malé proužky a necháme vařit.

  4. Později dáme pokrájené brambory na čtverečky jako maso, vhodíme libeček a majoránku, vaříme až brambory změknou a nakonec polévku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a dosolíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!