Grilovaný hovězí burger
Recepty, GrilováníSuroviny
- 600 g libového výběrového hovězího masa
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 lžíce worcesteru
- 1 lžička hořčice
- 2 lžíce oleje
- 1 žloutek
- sůl
- pepř
- hladkolistá petrželka
- hamburgerové bulky:
- ledový salát
- cibule
- hořčice
- kečup
- tatarka
- rajče
- sýr kdo má co rád
Postup Grilovaný hovězí burger
Postup přípravy receptu
-
Mleté maso smícháme se všemi přísadami a necháme hodinku odležet.
Po odležení vytvarujeme bochánky asi 1,5 -2 cm vysoké. Grilujeme z každé strany 4-5 minut podle toho, jak je chceme mít propečené.
Na gril si mezitím dáme přepůlené půlky bulek rozpéct. Hotové maso si skládáme na sebe se salátem a vším, co máme rádi.