Filé v parmazánové strouhance na bramborovém pyré

Recepty, Ryby

Suroviny

2 kostky rybího filé
sůl
pepř
vejce + špetka sušeného česneku + mléko
hl mouka
hrnek strouhanky
2 lžíce parmazánu
1 lžíce sušeného libečku
olej na smažení
brambory
horké mléko nebo smetana
máslo
sůl
mletý kmín

Postup přípravy receptu

  1. Kostky filé necháme na půl rozmrazit a překrojíme na trojúhelníky. Osolíme a opepříme. Strouhanku smícháme s nastrouhaným sýrem a libečkem. Vejce rozšleháme s mlékem a česnekem.

  2. Filé obalíme a smažíme z obou stran. Brambory uvaříme do měkka s máslem a mlékem a vyšleháme do hladké konzistence.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!