Fazolkovo – rybí salát
Recepty, SalátySuroviny
- 500 g rybího filé
- 250 g fazolek
- 100 g cherry rajčátek
- 1 lžíce oleje
- 300 ml jogurtu
- 3 lžíce petrželové natě
- sůl
- pepř
- 2 červené papriky
- 2 žluté papriky
Postup Fazolkovo – rybí salát
Postup přípravy receptu
-
Fazuľku a filé zvlášť povaríme 10 minút domäkka v troške vody (filé je lepšie v pare). Necháme dobre vychladnúť.
Potom filé nakrájame na kocky, pridáme fazuľku a narezané paradajky. Osolíme, okoreníme a s jogurtom a olejom všetko jemne premiešame.
Nakoniec opatrne vmiešame nasekanú vňať.
Papriky rozpolíme, vyčistíme a naplníme šalátom. Podávame obložené hlávkovým šalátom s chlebom.