Fazole s hlívou ústřičnou
Recepty, LuštěninySuroviny
- 1 plechovka červených fazolí v sladko-slaném nálevu
- cca 150 g hlívy ústřičné
- 5 kusů cherry rajčat
- 3-4 kusy sušených rajčat v oleji-(nemusí být)
- 1/2 pikantní klobásy
- hrst zelené cibulky
- 2 chilli papričky
- sůl
- 1 lžíce olivového oleje
- můžeme taky použít
- 1 lžíci oleje ze sušených rajčat
- 2 lžíce Ramy Cremefine
Postup Fazole s hlívou ústřičnou
Postup přípravy receptu
-
Na oleji mírně orestujeme na kolečka nakrájenou zelenou cibulku. Postupně přidáme cherry rajčata nakrájená na čtvrtky, klobásu nakrájenou na tenká kolečka, sušená rajčata na proužky a na nudličky nakrájenou hlívu.
Vše promícháme, chvíli restujeme a pak zalijeme malým množstvím vody a vaříme, dokud se tekutina nezredukuje na minimum.
Osolíme, přidáme nadrobno nakrájené čili papričky, fazole a nakonec přidáme 2 lžíce Ramy Cremefine a ještě vše společně prohřejeme.