Falešná bulharka

Recepty, Pomazánky

Suroviny

300 g libového mletého masa
2 menší cibule
2 střední vařené brambory
2-3 stroužky česneku
1-2 sterilované okurky
2 lžíce protlaku
1-2 lžíce pikantní hořčice
2 lžíce pikantního kečupu
2 lžíce majonézy
trochu oleje
mletá paprika
sůl
pepř
kajenský pepř nebo feferonka

Postup přípravy receptu

  1. Cibule nakrájíme na kousky. Jednu dáme na pánev s olejem a necháme zesklovatět. Přidáme maso a opečeme. Přidáme protlak, papriku, sůl a pepř. Malinko podlijeme vodou a dusíme cca 10-15 minut. Necháme vychladnout.

  2. Chladné maso dáme do vyšší nádoby a přidáme nakrájený česnek, okurky, brambory a zbytek cibule. To vše ponorným mixérem promixujeme do hladka. Přimícháme majonézu, hořčici, kečup a promícháme. Dochutíme solí nebo pepřem a dáme vychladit.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!