Dort Květinka od Titi

Recepty, Zdobení

Suroviny

piškotový korpus
jahodová marmeláda na promazání korpusu
Krém:
2 zakysané smetany
1 tvaroh
3 vanilkové cukry
Marcipán 1 balíček o váze 300 g (zbylé kousky jsem použila na vytlačení kopretin)

Postup přípravy receptu

  1. Upečený a vychladlý korpus rozkrojíme a potřeme marmeládou.

  2. Poté potíráme celý dort krémem z tvarohu.

  3. Dort uzavřeme a potíráme jej ze stran, až není vidět žádný korpus.

  4. Necháme jej v ledničce zchladit a mezitím vyválíme marcipán.

  5. Uhladíme pomocí mokrých rukou do požadovaného tvaru.

  6. Nakonec zdobíme kopretiny, nebo tvar květin podle raznic, co vlastníme doma.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!