Domácí Bakerolls
Recepty, Slané pečivoPostup Domácí Bakerolls
Postup přípravy receptu
-
Vlastně celý tento recept je o improvizaci a o tom, co každému chutná. Začneme tím, že si rohlíky nakrájíme buď ručně, nebo na kuchyňském kráječi na co nejtenčí kousky (asi tak tenké jako originální Bakerolls).
Připravíme si česnekovou směr. Nastrouháme si cca 3 větší stroužky česneku (zase záleží na vaší chuti). K nastrouhanému česneku přidáme 2 špetky soli a za stálého míchání přilíváme olej. Sami poznáte že vám směs začne houstnout a bude z toho taková pasta. Pasta by měla být řidší.
Nyní podle chuti přidáme koření (paprika, chilli, grilovací, kmín...). Na pečící papír vyskládáme nakrájené rohlíky a každý potřeme kouskem směsi.
Plech dáme do předehřáté trouby cca 200°C. Lepší bude, když ho dáte do horní části trouby. Nyní musíme dávat pozor, aby se nám kousky nespálily. Nelze přesně říct jak dlouho tam mají být, každý má jinou troubu a jinak tlusté kousky. Prostě až začnou být zlatavé, můžeme je vytáhnout.