Čokoládovo-capuccinový řez

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 čokoládové pudinky
2 vejce
1/2 sklenky pískového cukru
1/2 sklenky oleje
1/2 kypřícího prášku
1 lžíce čokoládového capuccina
KRÉM:
2 kelímky šlehačky
3 ztužovače šlehačky
3 lžíce čokoládového capuccina
Dále:
marmeláda
zdobení
strouhaná čokoláda

Postup přípravy receptu

  1. Na těsto vyšleháme všechny suroviny a nalijeme do vymazané a vysypané formy a upečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut (pečeme nejlépe den předem).

  2. Na krém ušleháme šlehačku se ztužovači a pak postupně vešleháváme capuccino. Směs ztuhne do podoby krému.

  3. Korpus rozřízneme, potřeme marmeládou, krémem. Korpus spojíme, celý potřeme krémem, posypeme čokoládou, dozdobíme a dáme vychladit.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!