Česká čína
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 2 kuřecí prsa
- 200 g bílého zelí
- 2-3 mrkve
- 1 červená paprika
- rýže
- 1 zelená paprika
- 12 cherry rajčátek
- 1-2 jarní cibulky
- 4-6 stroužků česneku
- sůl
- pepř
- sojová omáčka
- olej
- čína koření
Postup Česká čína
Postup přípravy receptu
-
Na rozpálenou pánev vložíme na krájené na nudličky maso a jarní cibulku. Až maso nebude syrové přidáme obě papriky nakrájené na drobno, rajčátka na měsíčky,mrkev nastrouhanou na hrubo, zelí na nudličky, prolisovaný česnek.
Podlijeme vodou a zamícháme. Necháme tak 10 minut podusit. Do činy přidáme koření a sojovou omáčku dle chuti a nakonec promícháme. A můžeme podávat.