Červené maso
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 750 g vepřové kýty
- 5 stroužků česneku
- 3 větší cibule
- (Marináda)
- 4 lžíce worchesterové omáčky
- 4 lžíce sojové omáčky
- 10 lžič kečupu
- 4 lžíce oleje
- 2 lžičky cukru
- sůl
- pepř
- mletá paprika
- solamyl (na dohotovení)
Postup Červené maso
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a potřeme utřeným česnekem.
Po pekáčku nalijeme trochu oleje a na něj vložíme maso, zasypeme na kolečka nakrájenou cibulí a zalijeme marinádou.
Vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 200°C asi 60 minut.
Ke konci můžeme zahustit solamylem.
Jako příloha se nejlépe hodí rýže