Cannelloni s cottage
Recepty, TěstovinySuroviny
- Cannelloni
- 100 g strouhaného sýra
- Náplň:
- 250 g jemného tvarohu
- 3 kelímky Cottage (s pažitkou)
- 1 rajče
- sůl
- mletý bílý pepř
- 2 stroužky česneku
- Omáčka:
- 1 plechovka (425 g) loupaných rajčat v omáčce
- 1 rajčatový protlak (140 g)
- 2 dl suchého červeného vína
- 1 cibule
- olej
- bazalka
- sůl
Postup Cannelloni s cottage
Postup přípravy receptu
-
Náplň: Tvaroh a cottage zmiešame, pridáme nadrobno narezanú paradajku, prelisovaný cesnak a ochutíme korením a podľa potreby soľou. Naplníme cannelloni.
Na omáčku orestujeme nadrobno narezanú cibuľu na troche oleja, pridáme narezané paradajky z konzervy aj s omáčkou, pretlak a víno. Premiešame, dochutíme bazalkou a soľou. Pomaly necháme asi 10 minút povariť.
Do pekáča uložíme naplnené cannelloni, prelejeme omáčkou a zakryté necháme v rúre piecť asi 50 minút. Potom odkryjeme, posypem strúhaným syrom a dopečieme.