Cannelloni plněné masem
Recepty, Mleté masoSuroviny
- italské těstoviny cannelloni
- 250 g hovězího masa
- 250 g vepřového masa
- 3 vajíčka
- smetana
- sůl a pepř
- česnek
- majoránka
- lžička kari
- troška strouhanky
- strouhaný sýr
- na ozdobu sekaná pažitka nebo petrželka
Postup Cannelloni plněné masem
Postup přípravy receptu
-
Maso umeleme a přidáme sůl, pepř, česnek, majoránku,1 vejce, kari a trochu strouhanky. Dobře promícháme. Touto směsí naplníme cannelloni a poklademe do zapékací mísy těsně vedle sebe.
2 vejce rozšleháme ve smetaně a zalijeme těstoviny.
Přikryjeme alobalem nebo poklicí a pečeme pozvolna v troubě, aby těstoviny změkly a maso se propeklo. Před dokončením posypeme bohatě sýrem. Ozdobíme nasekanou pažitkou nebo petrželkou.