Cannelloni plněné masem

Recepty, Mleté maso

Suroviny

italské těstoviny cannelloni
250 g hovězího masa
250 g vepřového masa
3 vajíčka
smetana
sůl a pepř
česnek
majoránka
lžička kari
troška strouhanky
strouhaný sýr
na ozdobu sekaná pažitka nebo petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Maso umeleme a přidáme sůl, pepř, česnek, majoránku,1 vejce, kari a trochu strouhanky. Dobře promícháme. Touto směsí naplníme cannelloni a poklademe do zapékací mísy těsně vedle sebe.

  2. 2 vejce rozšleháme ve smetaně a zalijeme těstoviny.

  3. Přikryjeme alobalem nebo poklicí a pečeme pozvolna v troubě, aby těstoviny změkly a maso se propeklo. Před dokončením posypeme bohatě sýrem. Ozdobíme nasekanou pažitkou nebo petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!