Rychlé cannelloni
Recepty, TěstovinySuroviny
- použila jsem krátké velké těstoviny z tvrdé pšenice
- 2 rajčata
- olej pod maso
- cibulka
- mleté maso, asi 1/2 kg
- kečup
- sůl
- koření do italských jídel
- česnek - 2 stroužky (každému podle chuti)
- sýr na posypání (čedar nebo cihla)
Postup Rychlé cannelloni
Postup přípravy receptu
-
Na dno zapékací nádoby jsem pokládala na plátky rajčata, aby těstoviny měly vlhkost a také, aby se nepřipekly ke dnu. Na ně jsem poskládala nastojato těstoviny.
V hrnci jsem osmažila cibulku s česnekem, na to vložila mleté maso, zalila drobet vodou, aby se oddělilo. Přidala jsem kečup, sůl, koření (někdy přiliji i domácí pastu z cukety, cibulí a česneku). Chvilku míchám na plotně, pak směs naliji na těstoviny a lžící to vše vtlačím to těch těstovin.
Peču na 180 °C asi 45 min, dokud není sýr jak ho mám ráda - zlatý.