Býčí láska

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

asi 1/2 kg býčích žláz
1 balíček grilovacího koření
strouhanka na obalení
olej (na vymazání pekáčku a pokapání žláz)

Postup přípravy receptu

  1. Býčí žlázy omyjeme a nakrájíme na menší kolečka. Dáme je do misky a nasypeme na ně grilovací koření a pořádně je ze všech stran obalíme. Takto upravené je ještě obalíme ve strouhance a poklademe na olejem vymazaný pekáček vedle sebe.

  2. Ještě trochu pokapeme olejem, přiklopíme druhým pekáčkem a dáme do vyhřáté trouby na 220°C a přiklopené pečeme 15 minut, potom odklopíme a pečeme ještě 15 minut, popřípadě i více, podle toho, jakou mají barvu. Musí být tmavě hnědá.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!