Bulky s olivovo-rajčatovou tapenádou
Recepty, PředkrmySuroviny
- 4 celozrnné bulky
- 300 g černých oliv
- 150 g sušených rajčat
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce olivového oleje (panenského)
- 10 lístků bazalky
- 2-3 rajčata
- 200 g mozzarelly
Postup Bulky s olivovo-rajčatovou tapenádou
Postup přípravy receptu
-
Olivy, sušená rajčata, česnek, olej a bazalku dáme do mixéru a rozmixujeme na jemnou pastu.
Bulky rozkrojíme napůl, trochu opečeme v toustovači a bohatě namažeme tapenádou. Na tu položíme plátky mozzarelly a rajčat.
Určitě by se dovnitř hodil kousek salátu, já bych to viděla na oblíbený polníček nebo baby římský, ale nebyl po ruce. Pokud máte sušená rajčata naložená v oleji, tak je nechte okapat a vynechte přidaný olej.