Bulky s olivovo-rajčatovou tapenádou

Recepty, Předkrmy

Suroviny

4 celozrnné bulky
300 g černých oliv
150 g sušených rajčat
2 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje (panenského)
10 lístků bazalky
2-3 rajčata
200 g mozzarelly

Postup přípravy receptu

  1. Olivy, sušená rajčata, česnek, olej a bazalku dáme do mixéru a rozmixujeme na jemnou pastu.

  2. Bulky rozkrojíme napůl, trochu opečeme v toustovači a bohatě namažeme tapenádou. Na tu položíme plátky mozzarelly a rajčat.

  3. Určitě by se dovnitř hodil kousek salátu, já bych to viděla na oblíbený polníček nebo baby římský, ale nebyl po ruce. Pokud máte sušená rajčata naložená v oleji, tak je nechte okapat a vynechte přidaný olej.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!