Bruschetta se žlutými rajčaty a trhaným kachním masem
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 1 bageta
- 4-5 velkých žlutých rajčat (můžou být i červená)
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíci olivového oleje
- sůl
- pepř
- lístky bazalky
- olej na smažení bagety
- 1 upečené kachní prso (může být i jiná část z kachny)
Postup Bruschetta se žlutými rajčaty a trhaným kachním masem
Postup přípravy receptu
-
Bagetu nakrájíme na plátky, rajčata zbavíme dužiny a nakrájíme na malé kostky, cibuli nakrájíme na drobno, bazalku na malé nudličky, česnek prolisujeme a kachní maso natrháme.
Rajčata, cibuli, bazalku a česnek dobře promícháme, osolíme, opepříme a zakápneme olejem.
Na trošce oleje opečeme plátky bagety z obou stran a přendáme odsát tuk na papírový ubrousek.
Na každý plátek bagety dáme lžíci rajčatové směsi, natrhané kachní maso a dozdobíme kousky bazalky.