Bramborovo - papriková frittata
Recepty, Zeleninová jídlaSuroviny
- 2 menší brambory
- 2 papriky
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 3 vejce
- ½ Hermelínu s pepřem
- olej
- sůl
- 1 lžíce petrželové natě
Postup Bramborovo - papriková frittata
Postup přípravy receptu
-
Na troche oleja orestujeme krátko na plátky narezanú cibuľu a cesnak.
Pridáme na tenké kolieska nakrájané zemiaky (asi 3 mm) a opekáme 5 minút.
Potom vložíme na kolieska narezané papriky a opäť opekáme cca 5 minút.
Zmes rozhrnieme po celej panvici, posypeme vňaťou a na malé kocôčky narezaným Hermelínom.
Vajcia rozšľaháme s 2 lyžicami vody a rovnomerne nalejeme na zeleninu. Na pomalom ohni necháme zapekať, kým vajcia nestuhnú.