Bramborové nočky s uzeným masem, houbami a rukolou
Recepty, Bramborová jídlaSuroviny
- 500 g bramborových noků
- 300 g vařeného uzeného masa
- 2 jarní cibulky
- 200 g lesních hub
- čerstvá rukola - množství podle chuti, cca tři hrsti
- olej
- lžíce másla
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup Bramborové nočky s uzeným masem, houbami a rukolou
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme pokrájené bílé části cibulek a očistěné a na plátky pokrájené houby.
Vše osolíme a podusíme doměkka.
Do směsi přidáme jemně pokrájené uzené maso, necháme ho prohřát a přidáme uvařené nočky, cibulkovou nať a máslo.
Dochutíme pepřem a je-li třeba, přisolíme.
Na závěr opatrně vmícháme lístky rukoly.