Bramboráčky s kuřecím masem a zelným salátem
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- asi 6 brambor
- 1 vejce
- sůl a pepř
- česnek, majoránka
- podle potřeby hladká mouka
- olej na smažení
- 2 kuřecí prsa
- sůl a pepř
- kari koření
- máslo
- Zelný salát:
- asi 300 g kysaného zelí
- 1 cibule
- cukr podle chut
- troška oleje
Postup Bramboráčky s kuřecím masem a zelným salátem
Postup přípravy receptu
-
Brambory nastrouháme na jemno, vymačkáme vodu a promícháme s ostatními surovinami, upečeme malé bramboráčky. Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme, přidáme kari a opečeme na másle nebo na oleji.
Kysané zelí vymačkáme a nakrájíme, přidáme nakrájenou cibuli, cukr a pokapeme olejem.