Bagetka plněná trhaným kuřecím, mrkví a papájou
Recepty, Studená kuchyněSuroviny
- kuřecí prso uvařené v zeleninovém vývaru do hodně měkka
- 1 mrkev
- 1 papája
- 1 avokádo
- šťáva z limetky
- wasabi
- světlá sojová omáčka
- sůl
- pepř
- petrželka / koriandr
Postup Bagetka plněná trhaným kuřecím, mrkví a papájou
Postup přípravy receptu
-
V misce smícháme sojovku, limetkovou šťávu, maličko wasabi a trochu pepře. Očištěnou mrkev a papáju buď nakrájíme na tenoučké nudličky nebo nastrouháme a dáme na chvíli marinovat do misky. Kuřecí prso natrháme.
Rozřízneme bagetku, obě řezné plochy mázneme štědře avokádem, vložíme natrhané kuřecí, mrkev a papáju, petrželku / koriandr, můžeme přidat pár mrazem sušených višní.
Přiklopíme a podáváme.