Aloo ghobi

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

1 květák
4 brambory
3 rajčata
1 cibule
kousek čerstvého zázvoru (asi 2 cm)
olej
1 lžička kmínu
1 lžička garam masala
1 lžička kurkumy
1 lžička chilli
1 lžička koriandru
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme najemno nastrúhaný zázvor a opražíme. Pridáme všetko korenie, soľ, opražíme, vsypeme na kolieska narezané paradajky a podlejeme vodou. Asi 3 minúty povaríme.

  2. Potom pridáme na kocky narezané zemiaky a na ružičky rozobratý karfiol, podlejeme vodou, zakryjeme a na slabom plameni pomaly dusíme, kým nie je zelenina mäkká. Ihneď podávame.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!