Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce

Recepty, Ryby

Suroviny

4 filety aljašské tresky
250 g plátků žampionů
1 cibule
olej
máslo
3 lžíce kečupu
3 lžíce hořčice
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, opečeme po obou stranách tresku, kterou si osolíme a opepříme. Hotovou tresku naskládáme do máslem vymazaného pekáče a vložíme do předehřáté trouby.

  2. Na pánev k cibuli přidáme žampiony a podusíme. Přidáme kečup a hořčici, dle chuti ještě dosolíme, provaříme a přelijeme tresku, necháme ještě asi 15 minut zapékat v troubě. Jako příloha se nejlépe hodí rýže.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!