Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce
Recepty, RybySuroviny
- 4 filety aljašské tresky
- 250 g plátků žampionů
- 1 cibule
- olej
- máslo
- 3 lžíce kečupu
- 3 lžíce hořčice
- sůl
- pepř
Postup Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce
Postup přípravy receptu
-
Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, opečeme po obou stranách tresku, kterou si osolíme a opepříme. Hotovou tresku naskládáme do máslem vymazaného pekáče a vložíme do předehřáté trouby.
Na pánev k cibuli přidáme žampiony a podusíme. Přidáme kečup a hořčici, dle chuti ještě dosolíme, provaříme a přelijeme tresku, necháme ještě asi 15 minut zapékat v troubě. Jako příloha se nejlépe hodí rýže.