Zeleninový salát s potočnicí a granátovým jablkem
Recepty, SalátySuroviny
- 80 g potočnice
- 1/2 menší salátové okurky
- 9 ks cherry rajčátek
- 1 žlutý paprikový lusk
- 1/2 granátového jablka
- 3 lžíce bulguru
- šťáva z 1/2 citronu
- sůl
- pepř
- olivový olej
Postup Zeleninový salát s potočnicí a granátovým jablkem
Postup přípravy receptu
-
Bulgur zalijeme trochou vařící vody a necháme změknout. Poté přecedíme, necháme okapat a vychladnout.
Potočnici natrháme na kousky. Okurku, rajčátka a papriku nakrájíme na větší kostičky. Z granátového jablka vyloupeme jednotlivá zrníčka.
Vše smícháme, přidáme bulgur, zakápneme olivovým olejem a dochutíme solí, pepřem a šťávou z citronu.