Zeleninový salát s potočnicí a granátovým jablkem

Recepty, Saláty

Suroviny

80 g potočnice
1/2 menší salátové okurky
9 ks cherry rajčátek
1 žlutý paprikový lusk
1/2 granátového jablka
3 lžíce bulguru
šťáva z 1/2 citronu
sůl
pepř
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Bulgur zalijeme trochou vařící vody a necháme změknout. Poté přecedíme, necháme okapat a vychladnout.

  2. Potočnici natrháme na kousky. Okurku, rajčátka a papriku nakrájíme na větší kostičky. Z granátového jablka vyloupeme jednotlivá zrníčka.

  3. Vše smícháme, přidáme bulgur, zakápneme olivovým olejem a dochutíme solí, pepřem a šťávou z citronu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!