Zeleninový salát s česnekovým dressingem

Recepty, Saláty

Suroviny

Suroviny:
Salát:
1 okurka
4 rajčata
100 g uzené mozarelly
1 vařené vejce
sůl
Dressing:
1 bílý jogurt
1 majonéza
1 stroužek česneku
trojuhelníček taveného sýru
špetka soli
pepře

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy vložíme hrubé struhadlo a nastrouháme okurku na nudličky. Struhadlo vyměníme za hranolkovač a nastrouháme rajčata. Kuchyňským nožem pokrájíme sýr na kostičky. Vejce rozřízneme na větší díly.

  2. Na dno servírovací mísy (talíře) vložíme česnekový dressing a na něj poklademe zeleninu a podle chuti jemně osolíme.

  3. Posypeme sýrem a ozdobíme vejcem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!