Zapečený kapr s bramborama a rajčaty

Recepty, Ryby

Suroviny

porcovaný kapr
brambory
cibule
rajčata
sůl
červená paprika
pepř
koření Tandoori masala
česnek
olej na vymazání plechu

Postup přípravy receptu

  1. Kapra naporcujeme, posolíme a posypeme kořením tandoori masala.

  2. Na vymazaný plech olejem naskládáme nakrájené brambory, které osolíme, opepříme a posypeme červenou paprikou.

  3. Brambory poklademe nakrájenou cibulí a krájeným česnekem.

  4. Na cibuli položíme připravené porce kapra.

  5. Nakonec vše poklademe nakrájenými rajčaty, která posolíme.

  6. Na plech dáme alobal a dáme péct do rozpálené trouby na 30 minut. Kapr pustí šťávu. Po 30 minutách alobal odděláme a dalších 20-30 minut pečeme, aby vznikla křupavá kůrčička.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!