Zapečené rybí kousky s rajčaty, kapustičkou a bramborem

Recepty, Ryby

Suroviny

filety z 1/2 Kapra nebo Amura
2 velké cibule
3 velké brambory
10 cherry rajčat
10 růžičkových kapustiček
sůl
drcený kmín
červená uzená paprika
1 lžíce sádla

Postup přípravy receptu

  1. Filety nakrájíme na kousky, přidáme, sůl, kmín a papriku. Vše promícháme a dáme do lednice na hodinu uležet.

  2. Mezitím si uvaříme brambory a kapustičku tak, aby byly poloměkké.

  3. Cibuli makrájíme na proužky, osmahneme ji na troše sádla. K cibuli přidáme rajčata, nakrájené brambory a kapustičky. Vše necháme osmahnout a poté směs vložíme do zapékací mísy.

  4. Naložené filety prudce osmahneme z obou stran. Osmahnuté filety dáme také do zapékací mísy, na připravenou směs a vše zapečeme na maximální výkon v troubě 10 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!