Zapečené rybí kousky s rajčaty, kapustičkou a bramborem
Recepty, RybySuroviny
- filety z 1/2 Kapra nebo Amura
- 2 velké cibule
- 3 velké brambory
- 10 cherry rajčat
- 10 růžičkových kapustiček
- sůl
- drcený kmín
- červená uzená paprika
- 1 lžíce sádla
Postup Zapečené rybí kousky s rajčaty, kapustičkou a bramborem
Postup přípravy receptu
-
Filety nakrájíme na kousky, přidáme, sůl, kmín a papriku. Vše promícháme a dáme do lednice na hodinu uležet.
Mezitím si uvaříme brambory a kapustičku tak, aby byly poloměkké.
Cibuli makrájíme na proužky, osmahneme ji na troše sádla. K cibuli přidáme rajčata, nakrájené brambory a kapustičky. Vše necháme osmahnout a poté směs vložíme do zapékací mísy.
Naložené filety prudce osmahneme z obou stran. Osmahnuté filety dáme také do zapékací mísy, na připravenou směs a vše zapečeme na maximální výkon v troubě 10 minut.