Vepřové se skořicí a zeleninou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

500 g vepřová kýta (ořez, plec)
svitek skořice
1 cibule
1 cuketa
zelené fazolky
1 červená paprika
2 rajčata
1 KL koření čubrica
2 KL sladké mleté papriky
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso pokrájíme na kostky, fazolky, papriku, rajčata a cuketu na kousky. Cibuli najemno.

  2. Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme maso a cca 10 minut restujeme.

  3. Zaprášíme paprikou, čubricou, vhodíme rajčata a skořici, osolíme a podlijeme do poloviny výšky masa.

  4. Přiklopíme, podle potřeby podléváme a dusíme 45 minut. Poté vložíme veškerou zeleninu a podusíme ji na skus.

  5. Podáváme s rýží, brambory, kuskusem...


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!