Tvarohový Lottus perník

Recepty, Moučníky

Suroviny

Těsto na perník:
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek cukru
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 vajíčko
1 kypřící prášek do perníku
1 vanilkový cukr
2 lžíce kakaa
Krém:
tvaroh
skořicový cukr
vanilkový cukr
třtinový cukr s rumovou příchutí
Lottus sušenky
Na ozdobu:
nastrouhaná čokoláda

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience na těsto dáme do misky a smícháme dohromady. Těsto dáme péct do trouby předehřáte na 170 stupňů a pečeme 20 minut.

  2. Mezitím uděláme krém: Do misky dáme tvaroh a Lottus sušenky (dala jsem do sáčku a rozbila paličkou na maso). Do misky přidáme třtinový cukr s rumovou příchutí, vanilkový cukr, skořicový cukr a zamícháme.

  3. Když je perník hotový, vyndáme ho a necháme schladit.

  4. Pak na perník rozetřeme krém a posypeme nastrouhanou jakoukoliv čokoládou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!