Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Recepty, RybySuroviny
- 1 kg Tresky nebo Pangasiuse
- 30 dkg zmrazených hříbků
- olivový olej
- máslo
- kmín
- citron
- pepř
- rajský protlak (lžíce kečupu)
- sůl
- 1 větší cibule
Postup Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji
Postup přípravy receptu
-
Plátky ryby osolíme, pokmínujeme, opepříme a položíme na plech potřený olivovým olejem a máslem. Zasypeme cibulkou, potom přidáme 1 lžíci kečupu nebo rajského protlaku.
Zatím si ještě v malém kastrůlku na chvilinku podusíme rozmrazené hříbky a pak když jsou hříbky měkoučké, tak je navršíme na ryby a dáme vše pozvolna zapéci, dokud se neudělá zlatá kůrka.
Podáváme pak s opékanými brambory, rybu pak ještě na talíři můžeme zakápnout citronem.