Treska / hejk pod sýrovou krustou
Recepty, RybySuroviny
- 4 filety tresky / hejka
- 1 Kl sladké mleté papriky
- 2 PL kukuřičné strouhanky
- špetka soli
- špetka sušeného medvědího česneku
- eidam (nastrouhala jsem 3 plátky)
- olej na vymazání plechu
Postup Treska / hejk pod sýrovou krustou
Postup přípravy receptu
-
Rybu omyjeme a položíme na olejem vymazaný plech. V misce smícháme sladkou mletou papriku, strouhanku, sůl a medvědí česnek a směsí posypeme filety.
Dáme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 stupňů cca 10 minut.
Posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéci, než se sýr rozteče.
Podáváme s bramborami, bramborovou kaší, zeleninovým salátem...