Treska / hejk pod sýrovou krustou

Recepty, Ryby

Suroviny

4 filety tresky / hejka
1 Kl sladké mleté papriky
2 PL kukuřičné strouhanky
špetka soli
špetka sušeného medvědího česneku
eidam (nastrouhala jsem 3 plátky)
olej na vymazání plechu

Postup přípravy receptu

  1. Rybu omyjeme a položíme na olejem vymazaný plech. V misce smícháme sladkou mletou papriku, strouhanku, sůl a medvědí česnek a směsí posypeme filety.

  2. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 stupňů cca 10 minut.

  3. Posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéci, než se sýr rozteče.

  4. Podáváme s bramborami, bramborovou kaší, zeleninovým salátem...


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!