Tilápie na tymiánu s brokolicovou kaší a fazolkami

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

filet Tilápie
2 brambory
5 růžiček brokolice
pár fazolek
tymián
olivový olej
1 stroužek česneku
sůl
kmín
zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si upravíme filet tilápie - nasolíme, potřeme olivovým olejem s tymiánem. necháme chvíli uležet.

  2. Stroužek česneku si nakrájíme na malé kousky a do zlatova osmažíme na olivovém oleji.

  3. Uvaříme si brambory v osolené vodě s kmínem. V dalším hrnci uvedeme osolenou vodu k varu a přidáme na 5 minut brokolici s fazolkami.

  4. Uvařené brambory pošťoucháme společně s růžičkami brokolice a opečenými kousky česneku.

  5. Nyní si na pánevi v olivovém oleji usmažíme tilápii. Do pánve můžeme přidat ještě mrkev nebo rajčata a lehce je oprančit.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!