Těstoviny (nejen) s tuňákem
Recepty, TěstovinySuroviny
- 80 g tuňáka ve vlastní šťávě - okapaného
- 1 menší cibule
- 1 stroužek česneku
- olej nebo máslo
- 50 g čerstvých žampionů
- 20 g listů špenátu
- 100 g zakysané smetany
- sůl
- pepř mletý
- voda z vařených těstovin
- těstoviny pro dvě osoby
Postup Těstoviny (nejen) s tuňákem
Postup přípravy receptu
-
Na oleji či másle dosklovata osmažíme jemně pokrájenou cibuli, ke které přidáme krátce rozvonět i jemně nasekaný česnek.
Následně přihodíme k cibuli pokrájené žampiony, které necháme za občasného promíchání povadnout a po jejich povadnutí přidáme krátce osmažit i listy špenátu.
Do směsi přidáme prohřát tuňáka, směs dle vlastní chuti osolíme, opepříme a přidáme smetanu. Podle potřeby (požadované hustoty) naředíme vodou z těstovin a můžeme podávat s těstovinami, které jsme uvařili dle návodu na obalu.