Těstovinový salát s tuňákem podle JItky
Recepty, SalátySuroviny
- balíček těstovin vrtule (mašličky nebo jiné)
- konzerva tuňáka v oleji
- 150 g cherry rajčátek
- svazek jarní cibulky
- 1/2 žluté papriky
- 2 vařená vejce
- 10 dkg Eidamu
- 1 tatarka
- sůl
- pepř
- lze použít i koření na ryby
Postup Těstovinový salát s tuňákem podle JItky
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku, propláchneme studenou vodou a dáme do větší mísy.
Přidáme tuňáka i s olejem, pokrájená rajčátka na čtvrtky, cibulku na kolečka, papriku na kostičky, vejce a sýr na kostičky.
Vše promícháme, přidáme sůl, pepř a koření na ryby podle chuti a promícháme.
Nakonec vmícháme tatarku a dáme vychladit alespoň na 2 hodiny. Studený je nejlepší.