Těstovinový salát s tuňákem podle JItky

Recepty, Saláty

Suroviny

balíček těstovin vrtule (mašličky nebo jiné)
konzerva tuňáka v oleji
150 g cherry rajčátek
svazek jarní cibulky
1/2 žluté papriky
2 vařená vejce
10 dkg Eidamu
1 tatarka
sůl
pepř
lze použít i koření na ryby

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku, propláchneme studenou vodou a dáme do větší mísy.

  2. Přidáme tuňáka i s olejem, pokrájená rajčátka na čtvrtky, cibulku na kolečka, papriku na kostičky, vejce a sýr na kostičky.

  3. Vše promícháme, přidáme sůl, pepř a koření na ryby podle chuti a promícháme.

  4. Nakonec vmícháme tatarku a dáme vychladit alespoň na 2 hodiny. Studený je nejlepší.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!