Tagliatelle, vepřové a parmazán
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1 kg vepřového masa
- tagliatelle
- Parmazán
- cibule
- sladká paprika
- sůl
- pepř
- hladká mouka
- voda
- kukuřice
- fazolové lusky žluté
- fazolové lusky zelené
- hrášek
- máslo
- vývar
- česnek
- hlíva ustřičná
Postup Tagliatelle, vepřové a parmazán
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova, přidáme hlívu ústřičnou. Přisypeme papriku, přidáme očištěné, na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl, pepř, česnek, podlijeme vývarem a dusíme.
Když je maso měkké, zahustíme ho moukou a vodou a povaříme.
Zeleninu připravíme na pánvi. Rozehřejeme máslo, přidáme zeleninu (fazolové lusky zelené, žluté, kukuřici, hrášek), posolíme a trochu opepříme.
V jiném hrnci uvaříme tagliatelle. Nakonec posypeme parmazánem.