Tabulová špička na rozmarýnu, pomalu pečená
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 600 g tabulové špičky
- 500 ml olivového oleje
- 1 palička česneku
- 1 mrkev
- 1/4 celeru
- 4 šalotky
- 4 větvičky rozmarýnu čerstvého nebo naloženého
- bobkový list
- jalovec
- nové koření
- pepř
- sůl
Postup Tabulová špička na rozmarýnu, pomalu pečená
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Vložíme do zapékací misky a obložíme kořením, kousky mrkve, celeru, šalotkou a plátky česneku. Olivový olej trochu zahřejeme v kastrůlku a zalijeme maso v misce tak, aby bylo úplně ponořené.
Vložíme do trouby nahřáté na 80°C a pečeme 4 hodiny. Podáváme s opečeným pečivem.