Tabulová špička na rozmarýnu, pomalu pečená

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

600 g tabulové špičky
500 ml olivového oleje
1 palička česneku
1 mrkev
1/4 celeru
4 šalotky
4 větvičky rozmarýnu čerstvého nebo naloženého
bobkový list
jalovec
nové koření
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Vložíme do zapékací misky a obložíme kořením, kousky mrkve, celeru, šalotkou a plátky česneku. Olivový olej trochu zahřejeme v kastrůlku a zalijeme maso v misce tak, aby bylo úplně ponořené.

  2. Vložíme do trouby nahřáté na 80°C a pečeme 4 hodiny. Podáváme s opečeným pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!