Šuhajdy se Salkem

Recepty, Cukroví

Suroviny

1 Salko
120 g ořechů
150 g rozinek
1 vanilkový cukr
100 ml rumu
Poleva:
200 g čokolády na vaření
60 g ztuženého tuku
cukrářské zdobení dle své chuti

Postup přípravy receptu

  1. Orechy a hrozienka posekáme nadrobno. Zmiešame ich so Salkom, orechami, vanilkovým cukrom a rumom.

  2. Z čokolády a tuku pripravíme polevu (rozpustíme vo vodnom kúpeli).

  3. Do papierových košíčkov dáme na dno polevu a necháme ju stuhnúť.

  4. Potom lyžičkou ukladáme náplň zo Salka, pričom ju lyžičkou trocha zarovnáme, aby netvorila kopček. Opäť zalejeme polevou a ozdobíme podľa chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!